Doet jouw club al mee met het Empel’s Slotfestijn op 28 november?

Bijdrage namens de Bewoners Advies Groep (BAG) Empel

[Update bericht van de redactie: in verband met de aangescherpte corona maatregelen is dit evenement helaas afgelast]

- promotie -

Empel heeft een bruisende en rijke kern van verenigingen en stichtingen. Daar zijn we natuurlijk apetrots op. Door Corona is 2020 voor veel clubs een lastig jaar geweest. Zowel financieel als voor het werven van nieuwe leden. Om die pijn een klein beetje te verzachten en het jaar af te sluiten, organiseren we voor alle verenigingen en stichtingen op 28 november 2020 het Empel’s Slotfestijn.

Het doel van deze dag

• Een leuke mogelijkheid om via een vergoeding van de BAG de clubkas aan te vullen
• Een mooi podium om de club te promoten
• Samen Empel weer te laten bruisen
• Het jaar 2020 af te sluiten met een positieve noot

Organisatie door de BAG

De BAG staat voor Bewoners Advies Groep. Een aantal inwoners uit Empel die de wijkmanager adviseert over ingediende budgetaanvragen vanuit de wijk voor de organisatie van o.a. wijkactiviteiten.

De spelregels

Organiseer met jouw vereniging of stichting een leuke Coroana-proof activiteit of workshop op zaterdag 28 november. Jouw club ontvangt dan een basisbijdrage: 150 euro voor een workshop/activiteit van een uur. Je mag activiteiten stapelen tot een programma. Gezien er een maximaal bedrag te besteden is, geldt er een maximale bijdrage van 4 x 150 euro: 600 euro per vereniging of stichting. Samenwerken met andere clubs mag en wordt juist gestimuleerd. Voor bijzondere, grotere activiteiten kan een afwijkend bedrag worden vastgesteld. Hiervoor wordt een kostenonderbouwing gevraagd. De activiteit moet buiten plaatsvinden.

Waar

Alle activiteiten vinden in Empel plaats. Centrale locaties waar aan gedacht wordt:
Kasteelpark, d’n As en de kerk (bij voldoende afstand kunnen activiteiten hier wel binnen plaatsvinden). Na het inventariseren van alle inzendingen, delen we deze in over de locaties in Empel. Als je een voorkeur hebt, mag je dit uiteraard opgeven.

Promotie

De dag wordt gepromoot via social media. Uiteraard wordt het gewaardeerd als alle deelnemers Empel’s Slotfestijn ook via hun eigen kanalen promoten.

De procedure

Heb je interesse? Mail dan vóór 15 oktober een verzoek naar Slotfestijn@gmail.com . Vermeld hierin jouw activiteit incl. aanvullend noodzakelijke info. Op maandagavond 19 oktober mag je jouw idee presenteren aan de leden van de BAG. Binnen een week hoor je dan meer van ons zodat je ruim voldoende tijd hebt om iets leuks op te zetten.

Meer weten?

Volg alle updates en nieuwtjes via de Facebook pagina van het Empel’s Slotfestijn.