Zevende editie Atelierroute Empel

In het weekend van zaterdag 28 en zondag 29 september stellen maar liefst veertien kunstenaars met zeer uiteenlopend werk hun atelier open voor publiek tijdens de zevende editie van Atelierroute Empel.  Kom je laten  verrassen, inspireren en verwonderen, of ga in gesprek met de kunstenaar zelf.  De ateliers zijn op beide dagen geopend van 11.00 tot 17.00 uur.

Kunst in Empel

- promotie -

Doel van de atelierroute is om kunstenaars de mogelijkheid te bieden hun werk aan een breed publiek te tonen en geïnteresseerden de gelegenheid te geven kunstenaars op hun werkplek te bezoeken. De informele ontmoetingen leiden dikwijls tot geanimeerde gesprekken over het werk en de drijfveren van de kunstenaar.

Wat kunnen we dit jaar verwachten?

Naast emailleren en installaties kunnen we kennismaken met schilderen, fotografie,  tekenen, akoestische wandkleden, vilt, tassen en litho’s. De verschillende disciplines maken dat er voor iedereen wel iets bij zit waar de interesse naar uit gaat. Ook Gewande is deze keer goed vertegenwoordigd met maar liefst drie locaties. Naast schilderwerk zijn daar emaille tableaus en prachtige installaties te zien.

Praktische informatie

De flyers met daarop de route en alle details worden vooraf huis aan huis verspreid in Empel. Tijdens de route zijn de locaties herkenbaar aan een roze vlag met het Atelierroute-logo. Heb je geen flyer gekregen? Ze zijn verkrijgbaar bij de deelnemende kunstenaars en bij  Supermarkt Plus, Café De Sport, Thai Mengrai, Greenstyling, Moodz, Kapper Ingrid, De Lachende Vis en Bakkerij Erkeland. Verder ook bij de VVV ’s-Hertogenbosch, Bibliotheek  Rosmalen, Perron 3, Verkadefabriek, Stedelijk Museum en het Noord-Brabants Museum. Je kunt de flyer ook hier downloaden.

U bent van harte welkom op  de eigen werkplek van de deelnemende kunstenaars op zaterdag 28 en zondag 29 september aanstaande. Voor meer informatie www.atelierrouteempel.nl of kijk op Facebook: Atelier Route Empel.