Asfaltreparatie Rotonde BlauweSluisweg

Reparaties asfalt rotonde De Blauwe Sluisweg

- promotie -

Al een aantal maal stuurde ik u het bericht dat er werkzaamheden worden uitgevoerd aan de rotonde De Blauwe Sluisweg. Deze zijn elke keer uitgesteld omdat de weersomstandigheden niet gunstig waren.

Dit weekend wordt er alsnog asfaltonderhoud uitgevoerd aan deze rotonde.

Reparaties asfalt rotonde De Blauwe Sluisweg

Van zaterdagavond 27 augustus tot en met zondagochtend 28 augustus voeren we asfaltonderhoud uit aan de rotonde op De Blauwe Sluisweg, ter hoogte van Het Hooghemaal. We voeren reparaties uit aan de nieuwe, stroeve laag op het asfalt. Deze laag is aangebracht in mei 2016, maar vanwege het natte weer is de laag op een aantal plaatsen niet goed gehecht. Dit wordt op 27 en 28 augustus hersteld.

Op zaterdagavond worden de reparaties uitgevoerd, daarna moet de herstelde, stroeve laag nog een aantal uren drogen. De rotonde is afgesloten voor autoverkeer vanaf zaterdagavond 21.00 uur tot en met zondagochtend 8.00 uur. Fietsers en voetgangers kunnen onder de weg door. Auto’s worden omgeleid met borden.

De omleidingsroute vindt u op: www.s-hertogenbosch.nl/wegwerkzaamheden

Vriendelijke groeten, Brigit Laumen

Communicatieadviseur │ afdeling Realisatie & Beheer Openbare Ruimte │ gemeente ’s-Hertogenbosch │ b.laumen@s-hertogenbosch.nl | (073) 615 9667 │ 06 55241564 │ Postbus 12345 │ 5200 GZ ‘s-Hertogenbosch │ www.s-hertogenbosch.nl