Aanmelden Kerstmarkt Rosmalen

De ondernemersvereniging KOM Rosmalen, organiseert ook dit jaar weer een gezellige kerstmarkt in het centrum van Rosmalen.

Deze vindt plaats op zondag 17 december van 12.00 uur tot 17.00 uur in de Dorpsstraat vanaf de Kentering tot aan de kruising School/Nieuwstraat in de Catalijnen, Vreeburgpassage, Torenstraat, maar ook op het plein de Driesprong.

- promotie -

In de bovengenoemde winkelstraten staan de marktkramen opgesteld zodat men gezellig kan shoppen in de winkels en aan de marktkramen .

Op het plein de Driesprong staat centraal het overdekte hoofdpodium. Hier vinden de optredens plaats van diversen koren en muziekgroepen in een afwisselend programma. Ook staat daar de grote kerststal met o.a. dieren van de kinderboerderij.

Voor het podium staat er een grote tent van 6 x 12 mtr op het plein De Driesprong waar een gezellig terras is om te kunnen genieten van de optredens. Dit geheel wordt gezellig aangekleed  met kerstbomen en verlichting Daarom heen diverse kinderattracties opgesteld op het plein.

In de straten, de winkels en bij de marktkramen staan vele kersbomen om een gezellig kerstsfeer te creëren.

Heeft u ook belangstelling voor de Kerstmarkt in Rosmalen?

Dan kunt u zich aanmelden bij: Ronald Moonen, Dorpsstraat 33, 5241 EA Rosmalen, Tel: 073 – 52 123 74

U kunt ook aanmelden bij: kom@beleefrosmalen.nl of meer info op www.beleefrosmalen.nl.