30 december Oliebollenconcert Next en Amantius

Ingezonden door Ton Geerts

Tradities zijn belangrijk om in ere te houden. Oliebollen rondom de jaarwisseling is zo’n traditie. Op de laatste vrijdag van dit jaar verzorgt Next een oliebollenconcert bij Maaspoort Sports & Events (de Maaspoorthal). Samen met de stageband van Amantius trakteren we u tussen 20.00 en 22.00u op een gezellige avond met lichte muziek. De toegang is gratis, en u bent van harte uitgenodigd!

- promotie -

Voor veel mensen is bovenstaande berichtje voldoende om te besluiten deze avond met ons te vieren en te klinken op een mooi nieuw jaar. We willen ons nu speciaal richten tot de mensen waar dit niet voor geldt; die misschien wel zouden willen komen, maar niet kunnen of durven. Of een drempel ervaren die ze tegen houdt. Wij maken met veel plezier muziek, en genieten daarvan. Onze hobby wordt nog waardevoller als we anderen kunnen laten delen in dit genieten, en dan speciaal mensen waarvoor dit niet vanzelfsprekend is.

Geheel verzorgd!

Bent u, of kent u dorpsbewoners die de avond voor oudjaar best een verzetje zouden kunnen gebruiken? Tip hen en/of ons dan voor ons oliebollenconcert. Wij verzorgen uiteraard de avond, en het vervoer van en naar de locatie. U hoeft niet op de voorgrond, of in de schijnwerpers, op oud jaar terugkijken op een geslaagde avond is het enige doel. Bel of mail ons als u van de partij wilt zijn en ook als u nog twijfelt. We leggen graag uit wat we kunnen betekenen zodat u weloverwogen besluit al dan niet aanwezig te zijn. Contactpersoon: Ton Geerts – 0653336248 – ton.geerts@exempel.net.

Graag tot ziens op vrijdag 30 december om 20.00 uur bij Maaspoort Sports & Events, Marathonloop 1, 5235 AA ’s-Hertogenbosch. En ook als u niet van de partij kunt zijn namens Stageband Next en Amantius een prettige jaarwisseling gewenst!

[Deze bijdrage is verschenen in de Stempel van 21 december 2022]