13 november Aankomst Sinterklaas in Empel

Door het Sint Nicolaas Comité Empel

Op zondag 13 november a.s. zullen wij Sinterklaas weer gaan verwelkomen in ons mooie Empel. Rond 14.00u zullen Sinterklaas en zijn Pieten met de boot aankomen bij d’n Bol in Oud-Empel. Nadat Sinterklaas van de boot af is gekomen zal hij naar boven lopen. Bij het Pakjeshuis is dan de mogelijkheid om een handje te geven of een foto te maken. Wij brengen dit jaar geen bezoek aan de Lachende Vis. Ook dit jaar zullen de cadeautjes voor de kinderen namelijk aan huis bezorgd worden door de Pieten. U kunt uw kind hiervoor inschrijven door het sturen van een e-mail naar sintempel@gmail.com.

- promotie -

Welke kinderen mogen aangemeld worden?

Kinderen t/m 6 jaar of die in groep 3 van ’t Wikveld of Caleidoscoop zitten en ouders wonen in het bezorggebied van De Stempel.

Hoe meld je de kinderen aan?

Door een e-mail te sturen naar sintempel@gmail.com met daarin de volgende gegevens:

roepnaam / achternaam / geboortedatum / adres / telefoonnummer / school / groep

De laatste dag waarop dit mogelijk is, is zondag 6 november 2022. Na deze datum is het niet meer mogelijk uw kind aan te melden.

Donaties welkom!

Op de Empelsedijk hebben we een schoorsteen staan, waarin een bijdrage kan worden gedoneerd om dit mooie kinderfeest elk jaar weer te kunnen vieren. Dit kan zowel in muntgeld als digitaal via een QR-code.

We hopen iedereen zondag 13 november bij de intocht te zien!